Wij als mensen moeten ons blijven ontwikkelen, om tot volle groei en bloei te komen. Door in verbinding te staan met elkaar, is er geen ruimte voor schaamte en kun je van betekenis zijn voor elkaar…dit is discipelschap!

Ik ben Mervin van Putten, ambulant behandelaar binnen de GGZ en daarnaast ben ik Jeugd en gezinscoach. Ik ben in Nederland de initiatiefnemer van de International Men’s Day die elk jaar plaatsvindt op 19 november en de International day of the Boy Child die ook elk jaar plaatsvindt op 16 mei!

Ik ben getrouwd en samen met mijn vrouw zijn wij lid van de Internationale kerk R.C.C (Rotterdam City Church), hier staan wij ook in de bediening. Mijn vrouw in de aanbidding en spreken en ik behandel de nazorg en Bijbelstudie.

Ik ben enorm enthousiast om te werken aan het Project Stap uit Armoede, om het taboe en stigma rondom armoede aan te pakken en de mensen  van de internationale kerken te voorzien van kennis en hoe ze zichzelf kunnen helpen!