Jaarverslag 2020

2020, een bijzonder jaar voor ons allemaal. Voor de internationale kerken, onze medewerkers en het bestuur en al onze vrienden. De COVID-19 pandemie en alle genomen maatregelen hebben sinds maart 2020 veel impact op de samenleving, onze samenwerkingen en vanzelfsprekend ook op onze organisatie. Maar ondanks de onzekerheden die er waren, kunnen we ook met trots terugkijken op de mooie resultaten die we samen hebben geboekt.

De woorden veelkleurig, veerkrachtig en verbonden omschrijven het afgelopen jaar voor SKIN-Rotterdam. Samen vonden we andere manieren om de verbinding door te zetten. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Ondanks de coronacrisis zijn vrijwel alle projecten en activiteiten doorgegaan. Eenheid in verscheidenheid is een kracht gebleken, juist in deze crisis. En wij hopen dat die eenheid zal blijven groeien zodat we een hulp voor een ander zijn, crisis of geen crisis.

Meer weten over onze activiteiten, projecten en resultaten in 2020? Bekijk dan hier ons jaarverslag. Wij bedanken u graag voor de goede samenwerking in het afgelopen jaar en kijken uit naar een mooie voortzetting hiervan in 2021. Veel leesplezier!