SKIN-Rotterdam bouwt door haar activiteiten bruggen tussen de christelijke internationale gemeenschappen en de overheidsinstanties, maatschappelijke organisaties en autochtone kerken. Wij behartigen de belangen van internationale christelijke geloofsgemeenschappen in Rotterdam en geven informatie en advies over contact met elkaar en andere partijen.

Overheid en politiek

Rotterdam en omliggende gemeentes hebben informatie nodig om de juiste bestuurs- en beleidsbeslissingen te nemen. De christelijke internationale gemeentes weten wat er speelt in gemeenschappen of wijken. Zij hebben bovendien ingang tot groepen inwoners waar de overheid lastig contact mee kan maken.

Maatschappelijke organisaties

Voorgangers en leiders van internationale kerken hebben autoriteit binnen hun gemeenschap. Ze zijn betrokken bij hun mensen en worden vaak in vertrouwen genomen. Dit maakt hen tot sleutelfiguren om bepaalde groepen te bereiken die voor officiële instanties en andere maatschappelijke organisaties moeilijk te bereiken zijn.

Autochtone kerken

Ontmoeten met een open houding en een gezonde dosis nieuwsgierigheid naar elkaars gebruiken, meningen en gevoelens maakt dat er begrip ontstaat. De ervaring leert dat de christelijke internationale en autochtone gemeenschappen door samen dingen te doen nader tot elkaar komen.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Karin de Schipper

DIRECTEUR

E: karin@skinrotterdam.nl

Tel.: +31 6 81 69 16 70

  • Belangenbehartiging
  • Externe Relaties