Eens in de twee jaar wordt het Laurentiusdiner georganiseerd. We nodigen dan zo’n 600 Rotterdammers uit die – om wat voor reden dan ook – moeten leven op of zelfs onder het bestaansminimum voor een fantastische maaltijd in de Laurenskerk. Die avond staan zij centraal en worden ze bediend en welkom geheten door mensen die het geluk hebben om wel meer te besteden te hebben. Al vier keer mochten we zo de rollen omdraaien en vierden we een geweldig feest. Helaas moest de vijfde editie door Corona worden uitgesteld. Gelukkig hebben we nu weer een nieuwe datum om naar toe te leven: zaterdag 8 oktober 2022.

Om het geld voor deze bijzondere avond bij elkaar te brengen, hebben wij ook uw hulp nodig. We zetten u lekker in beweging. We dagen u uit om op donderdag 31 maart 2022 op de fiets te stappen of de wandelschoenen aan te trekken om samen met andere voorgangers of vertegenwoordigers van levensbeschouwelijke organisaties op pad te gaan.
Het idee is dat u zich laat sponsoren voor deze inspanning door mensen uit uw achterban. Zo wordt een fiets- of wandeltocht een bijzonder moment van ontmoeting voor u en draagt u bij aan hopelijk opnieuw een betekenisvol diner voor de meest kwetsbare Rotterdammers.

Het programma op 31 maart ziet er als volgt uit:
14.00 uur aftrap van de sponsortocht o.a. door burgemeester Aboutaleb op het plein voor de Laurenskerk
14.15 uur start van de fiets- en wandeltocht ( er is een wandeltocht 5 en 10 km en een fietstocht van 16 of 30 km)
Vanaf 15.30 uur ontvangst van de deelnemers bij de Laurenskerk en uitreiken aandenken

Doet u mee ? Stuur dan voor 17 maart a.s. een mail naar het secretariaat van Samen 010:  info@samen010.nl U ontvangt dan een bevestiging van uw aanmelding en het sponsorformulier.