SKIN-Rotterdam telt een aantal trouwe vrijwilligers die ons helpen bij onze activiteiten en de mensen uit de internationale kerken bijstaan. Onze oudste vrijwilliger Dirk Korpershoek van 90 jaar, heeft helaas afscheid van ons genomen.

Dirk is 10 jaar taalvrijwilliger bij SKIN-Rotterdam geweest. Hij heeft in die 10 jaar mensen afkomstig van veel verschillende landen zoals Colombia, Nigeria en Eritrea de Nederlandse taal geleerd. Dirk is zeer geliefd bij zijn ‘leerlingen’. Hij deelt naast zijn kennis van de Nederlandse taal graag de liefde van God met zijn medemens.

Jane Martie-Chatlein van SKIN-Rotterdam is met gebak, een bosje bloemen en een cadeautje bij hem langs geweest om hem te bedanken voor het prachtige werk dat hij heeft verricht. Dirk heeft alle taalboeken aan Jane teruggegeven, met het verzoek om deze door te geven aan andere taalvrijwilligers die het kunnen gebruiken voor hun taallessen.

SKIN-Rotterdam kan meer vrijwilligers gebruiken. Heeft u ook zin om vrijwilliger bij SKIN-Rotterdam te worden? Neem gerust contact op met ons en we zullen samen kijken wat het beste bij u past. U kunt bellen of mailen naar Jane Martie-Chatlein via 06-19009348 of jane@skinrotterdam.nl.