Hi, wij zijn SKIN-Young

Dé plek voor jongeren in Rotterdam om te werken aan hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ontmoet elkaar en God, ontwikkel je talenten en vier de diversiteit.


Aanmelden

Meet the team

SKIN-Young bestaat uit een jong en dynamisch team: vóór en dóór jongeren klinkt door in de ondersteuningswijze.

Ik ben Nerissa en ik ben 18 jaar. De reden dat ik meedoe met SKIN-Young ligt vooral bij het feit dat ik echt een hart heb voor jongeren. Ik wil graag dat jongeren inzien dat ze het waard zijn voor wie ze zijn, en dat ze dat ook echt mogen laten zien aan de buitenwereld. Ik zal er echt van genieten als ik een ieder tot steun kan zijn, zodat de jongeren hun God gegeven talent(en) zullen gaan gebruiken.

 

 

Onze community

Jongeren zijn de toekomst. Jongeren hebben veel potentie en belofte die vaak onbenut zijn. Zeker tijdens deze coronacrisis, waarbij het leven momenteel ‘on hold’ staat. SKIN-Young geeft jongeren een stem en moedigt jongeren aan om deze ook te gebruiken. Hoe?

Voor wie is SKIN-Young?

SKIN-Young richt zich op christelijke jongeren van internationale kerken tussen 18 en 35 jaar in Rotterdam die aan de slag willen met hun (spirituele) talenten en tegelijkertijd anderen willen ondersteunen door middel van peer to peer support en ervaringsdeskundigheid met obstakels die zij tegenkomen op weg naar een gezonde toekomst. ​

Wat biedt SKIN-Young?

SKIN-Young wordt een netwerk van (christelijke) jongeren die zich naast hun thuis, school en kerkomgeving willen ontwikkelen. Een netwerk om talent, creativiteit en ideeën te stimuleren wat kan leiden tot nieuwe initiatieven en co-creaties binnen de gemeenschap.

Word lid

We zouden het hartstikke leuk vinden als jij lid zal worden van onze gemeenschap! Je zal warm verwelkomd worden, en we kunnen 100% garanderen dat wij ervoor zullen zorgen dat jij hier jouw plek zal vinden binnen de gemeenschap van SKIN-Young.

Ben jij benieuwd wat wij allemaal doen, en wil jij hier ook deel van uitmaken? De contactgegevens vind je onderaan deze pagina. Stap uit je comfortzone en neem contact met ons op, want je bent meer dan welkom!


Aanmelden

?

Neem contact met ons op

Hier vind je onze contactgegevens. Zodra jij jou gegevens achterlaat, zullen wij binnen 3 werkdagen contact met je opnemen. We zien er naar uit om jou te ontmoeten!

Onze visie en missie

Een gezonde toekomst
Het doel van SKIN-Young is dat christelijke jongeren de kans krijgen om te werken aan een gezonde toekomst, waar ze op vooruit kunnen kijken. Een toekomst waarin zij kunnen participeren in de samenleving. Hierbij zijn talentbenadering, peer-to-peer support, jongereninitiatief en de inzet van ervaringsdeskundigheid de uitgangspunten.

Zelf aan de slag
Jongeren werken zowel aan hun professionele als aan hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ook persoonlijk leiderschap komt hierbij aan de orde; de jongeren krijgen de kans om te groeien in een veilige omgeving. Daarnaast kunnen de jongeren binnen het SKIN-Young netwerk terecht voor verschillende persoonlijke hulpvragen over bijvoorbeeld: psychische of financiële belemmeringen. Het ‘vóór en dóór’ jongeren klinkt door in de ondersteuningswijze.

Jongeren in beweging
Dit kan werken door een jongerenbeweging te beginnen vanuit én met jongeren. Dit wordt klein gestart, door meer eenvoudige ideeën van jongeren te realiseren, alle ideeën te bundelen en dat verder uit te bouwen. Op deze manier wordt geleidelijk aan meer draagvlak gecreëerd onder de jongeren en binnen de gemeenschap.