WAAROM

The Marketplace brengt mensen samen, om elkaar te versterken en zo nóg meer voor elkaar en voor de maatschappij te betekenen.

VOOR WIE

Kerkleden van de internationale kerken, jong en oud, die geïnteresseerd zijn in financiële educatie en meer.

HOE

Organisaties en kerken die iets te bieden hebben kunnen zichzelf presenteren, ook kan er een workshop of presentatie gegeven worden.

The MarketPlace is back op zaterdag 6 juli!

Wij nodigen u van harte uit op The MarketPlace op zaterdag 6 juli 2024!

De beurs van en voor alle leden van de Internationale Kerken in Rotterdam en omgeving, die op zoek zijn naar informatie over Financiële Educatie

Lees snel verder!

The Marketplace is een jaarlijkse beurs speciaal voor de Internationale Kerken in Rotterdam en omgeving. Rotterdam telt meer dan 200 Internationale Christelijke Kerken, met ieder tussen de 10 en 300 leden. 105 van deze kerken zijn aangesloten bij SKIN-Rotterdam. De maatschappelijke inzet van deze gemeenschappen is groot. Om ze te helpen om hetgeen wat ze doen nog beter te doen, geven we ze middels The Marketplace de mogelijkheid om in contact te komen en kennis te vergaren van bedrijven, overheidsinstanties en maatschappelijke organisaties. De bekendheid met maatschappelijke organisaties, overheidsorganisaties en het bedrijfsleven kan veel beter. The Marketplace brengt al deze mensen samen, om elkaar te versterken en zo nóg meer voor elkaar en voor de maatschappij te betekenen.

Dit jaar staat The MarketPlace in het teken van:

Financiële Educatie – “Investeer in kennis, oogst in voorspoed”

Kerkleden van de Internationale Kerken, jong en oud, zullen deze beurs bezoeken op zoek naar informatie over financiële planning, ondernemerschap, schuldhulpverlening, investeren en maatschappelijke- en sociale onderwerpen. The Marketplace is een beurs waar bedrijven en organisaties die iets te bieden hebben aan de leden van Internationale Kerken in Rotterdam en omstreken, zichzelf kunnen presenteren.

Dit jaar bestaat The MarketPlace onder andere uit de volgende pleinen die een onderwerp rondom het thema Financiële Educatie vertegenwoordigen. Binnenkort komt er meer informatie online over wat deze pleinen te bieden hebben. Wel geven we u graag alvast een tipje van de sluier:

1. Ondernemerschap / Investeren
2. Schuldhulpverlening / Financiële planning
3. Bedrijven uit Internationale Kerken
4. Jongeren en Geld
5. Overig

Wij zoeken exposanten: maatschappelijke organisaties, lokale overheid, kerkelijke organisaties, adviseurs en trainers, werkgevers, bedrijven gericht op schuldhulpverlening en financiële planning en natuurlijk ook leden van Internationale Kerken die zelf iets te bieden hebben. Als exposant krijgt u een tafel en twee stoelen om uw organisatie te presenteren.

Schrijf u in voor deelname als exposant aan The Marketplace 2024!
Bedrijven kunnen zich via onderstaande registreren als exposant:
Inschrijfformulier bedrijven
Internationale Kerken kunnen zich via onderstaande link registreren als exposant:
Inschrijfformulier Internationale Kerken

Help ons om deze beurs een succes te maken!
Vertel uw kerkleden over The MarketPlace en nodig ze uit om te komen. Zet het op de beamer tijdens uw diensten en activiteiten! Binnenkort zijn er posters en flyers beschikbaar. Hang de posters op en verspreid de flyers binnen uw netwerk.

U bent er toch ook bij? Schrijf het in uw agenda!
Datum: Zaterdag 6 juli 2024
Tijd: 12:00 tot 17:00 uur
Locatie: Hoornbeeck College, Carnissesingel 210, Rotterdam

Speciale Kidsclub tijdens The MarketPlace

Ook uw kinderen zijn van harte welkom!

Speciaal voor kinderen tussen 4 en 12 jaar organiseren wij tussen 12.00 en 17.00 uur leuke activiteiten tijdens The MarketPlace. Natuurlijk krijgen ze ook eten en drinken.

Bij de kidsclub kunnen uw kinderen knutselen, verschillende spelletjes doen, muziek maken of zelfs meedoen aan diverse workshops! Denk aan een dansworkshop, een workshop verhalen vertellen en een rapworkshop. Welk talent wilt uw kind ontplooien tijdens The MarketPlace?

Neem uw kinderen dus gerust mee en breng ze naar de kidsclub!

Het definitieve programma met de exacte tijden per activiteit wordt binnenkort bekend gemaakt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jane Martie-Chatlein via 0619009348 of via jane@skinrotterdam.nl