Bedankt!

Internationale kerken doen veel voor de mensen in de stad Rotterdam, zeker tijdens de corona-pandemie is veel werk verzet op het gebied van voedselverstrekking en een luisterend oor. SKIN-Rotterdam mag als bedankje van de Gemeente Rotterdam 500 gratis Rotterdampassen verspreiden onder de vrijwilligers van de internationale kerken!

Hoe werkt het? 

SKIN-Rotterdam heeft codes beschikbaar. Met de code kan zelf een Rotterdampas aangevraagd worden.
Heeft uw kerk nog geen codes ontvangen en wilt u dit bedankje graag doorgeven aan uw vrijwilligers?
Stuur dan UITERLIJK MAANDAG 11 APRIL een mailtje naar karin@skinrotterdam.nl met hoeveel codes u wilt ontvangen. U heeft de keuze tussen 5 of 10 codes. U kunt aangeven wanneer u nog meer codes wilt uitdelen. Mochten er nog over zijn na de sluitingsdatum dan neem ik contact met u op.

Wat is de Rotterdampas, wat kan je er mee doen?

Met de Rotterdampas kunt u veel verschillende uitjes ondernemen, gratis of met korting. Zo kun je met je pas terecht bij Diergaarde Blijdorp, Plaswijckpark, de Rotterdamse bioscopen, en bij verschillende zwembaden en musea. Het gehele aanbod van de Rotterdampas vindt u op www.rotterdampas.nl. Wanneer je er voor aanmerking komt kan het Jeugdtegoed en het AOW tegoed op de pas gestort worden waarmee extra dingen betaald kunnen worden.

Hoe geef ik de code door aan de vrijwilligers?

U kunt de code schriftelijk, per Whatsapp of per mail doorgeven aan de vrijwilligers. Hier vindt u de bedankbrief van de Gemeente die u mee kunt geven.
Let op: een code kan maar 1x gebruikt worden! Als de vrijwilliger al een Rotterdampas heeft mag de code door de vrijwilliger aan een ander cadeau worden gedaan.

Hoe krijgt de vrijwilliger de Rotterdampas?

Om de Rotterdampas te krijgen ga je naar www.rotterdampas.nl/bestellen (gebruik hiervoor je DigiD). Vul het bestelformulier in en upload een pasfoto.
Bij het afrekenen vul je de gekregen code in zodat je niet hoeft te betalen.

Hoe lang is de Rotterdampas geldig?

Een Rotterdampas loopt jaarlijks van maart t/m februari. De gratis Rotterdampassen van deze actie zijn geldig van maart 2022 t/m februari 2023.

Share This